Reklama:
Reklama:

Podobne artykuły:

Ten przepis Ela rzuciła mimochodem podczas naszej rozmowy – Zaczęłam inaczej smakować życie.

 

Jako że prosty, zakodowałam go w głowie i zrobiłam.

 

Składniki

 

1 kg wołowego rostbefu

przyprawy

olej

 

Ponieważ nie dostałam rostbefu, kupiłam na próbę kawałek udźca. Mięso zamarynowałam dzień wcześniej w ziołach i soli, dodałam trochę oleju i skropiłam octem winnym, bo zawsze tak robię.

 

Następnego dnia upiekłam, 4 godziny w temperaturze 60 stopni. Rewelacja, ale rostbef byłby jeszcze lepszy.

 

Tagi:

przepisy,  wołowina,  rostbef, 

Loading...

Podobne artykuły:

Zostaw komentarz:

    Brak komentarzy
Powrót
Reklama:

Reklama:
Wyszukiwarka
Reklama:
Najnowsze
Menu
Reklama:
Reklama:
Newsletter
zapisz
Reklama:
Loading...