Podobne artykuły:

Nie tylko karp ma głos!

 

Choć przyjęło się, że na świątecznym stole stoi zazwyczaj karp, warto porzucić kulinarną rutynę i zaserwować gościom inny rodzaj ryb. Jeśli w okresie świątecznym obróbka i przygotowanie dań na wigilijny i świąteczny stół spędza Ci sen z powiek, a goście kręcą nosem na smak karpia, Fjørd Fiskursson poleca się ze Świąteczną Edycją Łososia Pieczonego w dwóch wariantach do wyboru:

 

  • Łosoś pieczony ze śliwką - połączenie delikatności mięsa ze słodyczą śliwki. Produkt doskonale smakuje zarówno na zimno, jak i po podgrzaniu, w towarzystwie ziemniaków i buraczków.

  • Łosoś pieczony z grzybami - łagodny smak łososia w połączeniu z aromatem leśnych grzybów z pewnością zainteresuje miłośników kulinariów, zwłaszcza tych świątecznych.

 

Rodzina i goście pokochają nowe ryby na świątecznym stole, bowiem Łososia Pieczonego Fjørd Fiskursson wyróżnia jakość premium, a co za tym idzie, doskonały smak. Produkty są całkowicie naturalne - nie zawierają konserwantów, fosforanów czy sztucznych barwników. Aromat łososi norweskich jest mocno podkreślony autorskimi marynatami. Ryby są solone ręcznie, a następnie wzbogacane o naturalne przyprawy i dodatki.

Świątecznego Łososia Pieczonego przygotujesz na ciepło w dwóch prostych krokach: wyjmij rybę z opakowania i podgrzej w mikrofalówce lub piekarniku, a następnie świąteczne danie uzupełnij o ulubione dodatki i.. voilà! Gotowe! Co więcej – ryba smakuje równie dobrze na zimno – jako przystawka. Efekt? Masz szybką, oszczędzającą czas i wysiłek, a także smaczną i zdrową alternatywę dla karpia na świątecznym stole. Warto też dodać, że produkty zapakowane są w prawdziwie świąteczne opakowania, dzięki którym bez problemu wypatrzysz je w lodówkach

Produkt jest dostępny w sieci sklepów Lidl.

materiał promocyjny

Tagi:

przepisy,  ryba,  święta, 

Kliknij, aby zamknąć artykuł i wrócić do strony głównej.

Polecane artykuły:

Podobne artykuły:

Powrót