Reklama

PATRICK DEUEUL z Nebraski ważył pół tony. Od śmierci uratowała go operacja zmniejszenia żołądka. Był gruby, bo jadł bez opamiętania. Jeśli znacie angielski, ten film jest warty obejrzenia. Próbuje wyjaśnić przyczyny niekontrolowanego obżarstwa...

Zapisz
Powrót
Reklama:

Zostaw komentarz:

  • Komentarz od: ~PaulinaCIOSEK, Wwa   zgłoś nadużycie  

    MOTTO: CZŁOWIEK JAK KAŻDY ORGANIZM ŻYWY NA NASZEJ PLANECIE, TYJE Z DWÓCH POWODÓW GŁÓWNYCH. ***** 1. PIERWSZY POWÓD: To spożycie zbyt dużej ilości tłuszczu, który wchłania się szybko w jelicie cienkim i odkłada jako tłuszcz już ludzki. Tyjemy od tłuszczu w tempie ekspresowym. 2. DRUGI POWÓD: Konsumpcja węglowodanów, ale tylko i wyłącznie tych, które po spożyciu produktu zawierającego właśnie węglowodany, podnoszą poziom cukru wysoko, zmuszając trzustkę do wydzielania zbyt dużej ilości insuliny, co skutkuje utworzeniem trójglicerydów, czyli również tłuszczu, głównie w górnych partiach ciała np. wychudzone osoby, a z fałdami tłuszczu na twarzy. Należy zatem wykluczyć ze swojego jadłospisu niezdrowe dla człowieka tzw. WYSOKIE WĘGLOWODANY TJ. OD 26.01% WZROSTU.

Powrót