Reklama:
Reklama:

Składniki:

1 kg pomidorów

kilka ząbków czosnku

sól do smaku

2 łyżeczki cukru

olej

suszona pietruszka

Pomidory obieramy ze skórki, wyciagamy pestki, czosnek obieramy, kroimy drobno. Na rozgrzany olej wrzucamy czosnek, za chwilę pomidory pokrojone w kostkę. Dodajemy sól, cukier, pietruszkę, gotujemy około pół godziny. Potem rozcieramy blenderm i trzymamy na małym ogniu około 20 minut. Przekładamy do słoików.

Zobaczcie!

Zapisz
loading...
Reklama:

Podobne artykuły:

Tagi:

przepisy,  pomidory,  przecier pomidorowy,  pasta pomidorowa, 

Zostaw komentarz:

    Brak komentarzy
Powrót
Wyszukiwarka
Reklama:
Najnowsze
Menu
Reklama:
Reklama:
Newsletter
zapisz
Reklama:
Reklama:
Reklama: