Reklama:

Składniki:

4 kotlety wieprzowe (można użyć pierś z kurczaka)

2 ząbki czosnku

1/2 pęczku pietruszki

1/2 szklanki oliwy

sól, pieprz.

Pietruszkę siekamy i razem z czosnkiem rozgniatamy na masę w misce. Dodajemy sól, pieprz, oliwę. Sznycle zanurzamy w przygotowanej zalewie i wrzucamy na gorącą patelnię. Serwujemy zaraz po usmażeniu. Wyborne!

screen youtube

Zobacz krok po kroku!

Powrót
Reklama:

Składniki:

4 kotlety wieprzowe (można użyć pierś z kurczaka)

2 ząbki czosnku

1/2 pęczku pietruszki

1/2 szklanki oliwy

sól, pieprz.

Pietruszkę siekamy i razem z czosnkiem rozgniatamy na masę w misce. Dodajemy sól, pieprz, oliwę. Sznycle zanurzamy w przygotowanej zalewie i wrzucamy na gorącą patelnię. Serwujemy zaraz po usmażeniu. Wyborne!

screen youtube

Zobacz krok po kroku!

loading...

Podobne artykuły:

Tagi:

przepisy,  milanesa,  sznycel,  wieprzowina, 

Zostaw komentarz:

    Brak komentarzy
Powrót