Reklama:

Jak zwykle łatwo i szybko.

Skladniki:

     600 g mielonego indyka
     1 pęczek szpinaku
     1/4 cebuli czerwonej
     1/2 szklanki nasion sezamu
     2 łyżki oliwy z oliwek extra virgin
     1 szczypta soli morskiej
     1 szczypta pieprzu czarnego mielonego
    
1 kawałek imbiru

Blachę wykładamy folią aluminiowa, podgrzewamy piekarnik do 170 stopni. W misce mieszamy mięso, pokrojony szpinak, posiekaną cebulę, sezam, przyprawy i drobno posiekany imbir. Formujemy hamburgery i kladziemy na blachę Pieczemy około 30 minut.

Zobaczcie krok po kroku:

screen youtube

Zapisz
Powrót
Reklama:

Jak zwykle łatwo i szybko.

Skladniki:

     600 g mielonego indyka
     1 pęczek szpinaku
     1/4 cebuli czerwonej
     1/2 szklanki nasion sezamu
     2 łyżki oliwy z oliwek extra virgin
     1 szczypta soli morskiej
     1 szczypta pieprzu czarnego mielonego
    
1 kawałek imbiru

Blachę wykładamy folią aluminiowa, podgrzewamy piekarnik do 170 stopni. W misce mieszamy mięso, pokrojony szpinak, posiekaną cebulę, sezam, przyprawy i drobno posiekany imbir. Formujemy hamburgery i kladziemy na blachę Pieczemy około 30 minut.

Zobaczcie krok po kroku:

screen youtube

Zapisz
loading...

Podobne artykuły:

Tagi:

przepisy,  hamburgery z indyka, 

Zostaw komentarz:

    Brak komentarzy
Powrót