Reklama:
Reklama:

To kolejny przepis z Meksyku! Tak, u nas znajdziecie przepisy z róznych stron świata. Ich zaleta jest zawsze prostota!

Składniki

2 duże świeże ogórki

2 pomidory

ćwiartka cebuli

gałązka selera naciowego

ostra papryczka chili (opcjonalnie)

tuńczyk w sosie własnym

Ogórki obieramy, kroimy na pół, łyżeczką drążymy środek.

Pomidory, seler, cebulę, ewentualnie chili kroimy w drobną kostkę. Dodajemy tuńczyka odlewając zalewę. Doprawiamy solą, pieprzem do smaku. Wypełniamy masą ogórki. Gotowe!

screen youtube

Zobacz krok po kroku:

Zapisz

Tagi:

przepisy,  ogórki nadziewane,  tuńczyk,  seler naciowy, 

Podobne artykuły:

Zostaw komentarz:

    Brak komentarzy
Powrót
Reklama: