Reklama:
Reklama:

Jeśli nie masz w domu cudownego mydełka, o którym za chwilę, są sposoby naszych babć. Pierwszy to mycie rąk w osolonej wodzie lub w wodnym roztworze wody utlenionej - łyżeczka wody utlenionej na szklankę wody. Można także wetrzeć w ręce odrobinę mielonej gorczycy, a potem spłukać je wodą.

Niezawodnym sposobem jest jednak umycie rąk w zimnej wodzie mydełkiem ze stali szlachetnej. Jego zaletą jest dożywotna możliwość użytkowania i koniecznie powinnaś mieć takie w kuchni. Mydło doskonale usuwa wszystkie nieprzyjemne kuchenne zapachy – po rybach, warzywach a nawet cebuli czy czosnku.

loading...
Reklama:

Podobne artykuły:

Tagi:

porady domowe,  zapach na rękach,  przykry zapach, 

Zostaw komentarz:

  • Komentarz od: ~uHyQc8 trtwphvscvhi, [url=http://ggouvdrqdrdn.com/]ggouvdrqdrdn[/url], [link=http://rhugnfoxetos.com/]rhugnfoxetos[/link], http://dbkemnwmcgem.com/   zgłoś nadużycie  

    uHyQc8 trtwphvscvhi, [url=http://ggouvdrqdrdn.com/]ggouvdrqdrdn[/url], [link=http://rhugnfoxetos.com/]rhugnfoxetos[/link], http://dbkemnwmcgem.com/

  • Komentarz od: ~Stonka   zgłoś nadużycie  

    Są tez specjalne mydełka do usuwania zapachów po rybie, cebuli itp. Ostatnio trafiłam na carex kitchen i bardzo fakjnie sie sprawdza, wystarczy raz umyc i po sprawie.

Powrót